Select Page

5+1 ok, a trapézlemez kerítés mellett

}

Olvasási idő: 3 perc

1. Saját magad is felrakhatod.

Igen, a trapézlemez kerítést akár saját magad is meg tudod csinálni. Alapesetben könnyű és gyors a felszerelése. Ha egy rendes fakerítéssel hasonlítjuk össze, itt nem kell minden 20 centinként felfogatni egy újabb elemet, hisz egy trapézlemez átlagosan 100 cm széles. Ebből kifolyólag nem fog egyik elemed sem kicsit ferdébben állni.

2. Nem lát át a szomszéd.

Az egyedileg méretre gyártott magasságának köszönhetően „szinte akármekkora” kerítést fel tudsz húzni a birtokod köré. A csak telekhatároló drótkerítéstől jelentős mértékben jobban néz ki és persze nem is olyan hézagos.. Persze rakhatsz fel nádkerítést, de egy famintás trapézlemez kerítés ezerszer jobban mutat. Arról nem beszélve, hogy a nádat pár éven belül cserélheted is… és el is jutottunk a 3. pontunkhoz.

3. Nem kell rendszeresen újrafesteni, cserélni.

A nádkerítésedet cserélni kell. Az utcafronti fakerítést pedig érdemes évente felcsiszolnod és újafestened. Ne mond, hogy szereted csinálni.. A trapézlemez kerítésed több, mint 10 év múlva is ugyan úgy fog pompázni, ahogyan feltetted.. Tényleg nagyon időtálló, gondolj bele.. Tetőfedésre is használják..

4. Szinte bármilyen színben hozzájuthatsz.

Persze, egy szimpla fakerítést is le tudsz festeni bármilyen színre. Viszont ezt azért emeltem ki, mert sokak szemében a trapézlemez még mindig csak egy ipari terület kerítése lehet, fehér, vagy ezüstös, szürke színben. De ha már eddig eljutottál az olvasásban, akkor tudhatod, hogy vannak már famintás, teljes mértékben élethű, faerezetű trapézlemezeink is. Ezen felül persze akár kőhatású is lehet, vagy csak szimplán egy bizonyos színű.. Ebben az esetben is szinte csak a képzeleted szab határt..

Nézd meg a videónkat, a famintás lemez feldolgozásának első fázisáról. A 4 tonnás tekercsből, kézzel is mozgatható méretet csévélünk.

FADEKOR! A feldolgozás első fázisában, ahol 4tonnás tekercsből kisebb, kézzel is mozgatható méretűre csévéljük. #keribadog #keribadogdirect #elfalc #badogos #fadekor #kerizsoltbadogosszakuzleteskivitelezes

Közzétette: Kéri Zsolt Bádogos Szaküzlet & Kivitelezés – 2018. június 5., kedd

5. A csavarok sem lesznek feltűnőek

Nagyon pöpec színazonos csavarokat lehet már kapni, így azon biztosan nem kell aggódnod, hogy megbontja az esztétikai egyensúlyt. Az első okot erősítve: ezek a színazaonos csavarok lehetnek önfúróak, mellyel könnyedén rögzíthető fa és fémszerkezetbe is egyaránt.

+1 Modern, minimalista desing

Természetesen az esztétikai igényeknek is meg kell felelniük, de ha kedveled a modern, minimalista kinézetet, akkor nem lesz gond. De ha nem ez a stílus dominál a házad táján, akkor egyedi mintázatot is kaphat a kerítésed, amivel bármilyen környezetbe beleillik. Egy tégla, beton talapzattal nagyon pöpec, egyedi, modern kerítést kapsz, amit mindenki meg fog nézni (és nem téged lesnek, beérik a kerítéssel.. 2. ok)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Azonnal értesülhetsz a technológiai újításokról és a legfontosabb tudnivalókról.

Sikeresen feliratkoztál!