Select Page

Corotop – a tartósság szakértője

A lengyelországi Corotop márka az időtállóság jegyében képviseli a minőséget. Termékeik közt helyet kapnak a hőszigeteléshez, és a tető időtállóságához szükséges termékek. A Corotop az úgymond apróbb, sokszor észrevehetetlen kiegészítőket gyártja, amelyek azonban elengedhetetlenek egy tető kivitelezése során. Termékeik kifejezetten a nedvesség és a külső feltételekkel szembeni ellenállást valósítják meg. Homlokzati membránok, páraelzárók és egyéb tetőkiegészítők ékesítik termékpalettájukat.

Corotop fóliák

Gondolom már nem is kell mondjam, hogy mennyire fontos egy tetőfólia a tetőnkön. De fontos tudnunk, hogy a Corotop is kiemelkedő minőségű tetőfóliákat gyárt. A vállalat Európa legnagyobb fólia gyártói közé tartozik. Hazájában piacvezetőként, Európa számos fejlett országát látja el tetőfóliáival és tetőrendszer kiegészítőivel. Legyen szó beltéri,-kültéri, párazáró,- páraáteresztő vagy éppen homlokzati fóliáról. Többek közül a kasírozott alátétszőnyeget emelném ki, mely sok ember legnagyobb problémájára jelenthet megoldást.

Corotop kasírozott alátétszőnyeg

A legfontosabb előnye, hogy zajszigetelőként is funkcionál. Tompítja a lemezre hulló eső, illetve jégeső zaját. Így aki a zajhatást hozta fel indoknak a lemeztető ellen, annak remélem mostmár végérvényesen bebizonyítottam, hogy nem a lemez, hanem a szigetelés hiánya okozza a magasabb zajt.

  • Átszellőztetés is javasolt gyenge hajlású tetők esetében.
  • Akár teljes felületű deszkázatra is fektethető.
  • Elvezeti az aljzat és a lemez közé bejutó esetleges párát, vízet.
  • Megóvja a horgany anyagú fedést a korróziótól, rothadástól.
  • Kiegyenlíti a deszkák esetleges különböző vastagságát.
  • Lemez és tégla/vakolat találkozása közé is alkalmas elválasztó retégként.

Hasznos kiegészítők

Szalagok

A Corotop szalagok terén is széles kínálatot biztosít. A fóliarögzítő szalagoktól kezdve egészen a dagadó tömítő szalagig a webáruházunkban szinte bármit megtalálsz.

Szellőző szalagok

A szellőztetés fontosságát sem részletezném most ebben a bejegyzésben, csakis a Corotop termékeit. Webáruházunkban a legminőségibb gerincszellő szalagokkal találkozhatsz.

Viharkapcsok

Ha esetleg mégis a cserépfedést választottad, fontos, hogy megfelelően legyen fixálva minden pontja. Így a betoncserepekhez való viharkapcsokat is megtalálod nálunk.

Tetőjárók

A Corotop tetőjárók esetében is kiemelkedő minőséget gyárt. Természetesen ezeket az egyszerű telepítésű, korrózióálló tetőjárókat webáruházunkban is megtalálod.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Azonnal értesülhetsz a technológiai újításokról és a legfontosabb tudnivalókról.

Sikeresen feliratkoztál!