Select Page

Partnerajánló

Vannak vállalkozások, akikkel mi is szivesen dolgozunk együtt. Őket mutatja be ez a kis ajánló:

 

 

 Amennyiben nagyobb építészeti beruházást tervez, például csarnok építés, vagy egyéb ipari épületek, mindenképpen szüksége lesz egy projektmenedzsment és egy műszaki ellenőr teamre, amely irányítja az építkezés folyamatait. A Leidecker and Partner Kft újonnan alakult csapata friss ötleteikkel, mégis komoly tapasztalattal biztosan kézben tartja beruházása irányítását. A tervezéstől kezdve a projekt irányításon, műszaki ellenőrzésen át az építkezés átadásáig biztos kézben tartja a munka folyamatait. Az iroda Budapesten található, de nemzetközi tapasztalataik által a kontinens bármely pontján számíthat kimagaslóan precíz folyamatok irányítására. 

 

 

Blackjoe autómentés és autószállítás a nap 24 órájában hívható. Hívás után azonnal, vagy előre megbeszélt időpontban indulunk. Autómentés Pest megye, és egész Európa területén. Tréleres autónkkal bármit elszállítunk, amelyet 6 tonnás csörlőnk fel tud húzni. Amennyiben autómentéssel kapcsolatban keres bennünket, amennyiben helyszínen javítható a jármű, akár meg is javítjuk, illetve, ha halaszthatatlan az út folytatása, igény szerint bérautóval érkezünk a helyszínre, az autót pedig partnerszervízünkbe szállítva megjavíttatjuk. Hívjon minket bizalommal!

 

Az elektronikai hulladék feldolgozás fontossága napjainkban egyre nagyob jelentőséggel bír, hiszen a jövőnk függ környezetünk tisztaságának fenntartásától. Az elektronikai hulladéktömeg egyre növekszik, és nem biztonságos tárolása és feldolgozása esetén nagy mennyiségű mérgező anyagot juttat a talajba és élővízeinkbe. Ezért létfontosságú, hogy megunt eszközeink megfelelő helyen kerüljenek feldolgozásra és tárolásra. Arról nem is beszélve, hogy ezek az eszközök feldolgozása új eszközök gyártásához képeznek alapanyagot. Felhasználásuk által nem kell azokat újra kibányászni  és feldolgozni, miáltal lényegesen csökken a környezetre rótt terhelés is.  Figyeljünk oda, hiszen ez az apró figyelmesség nem csak a jövő, de saját magunk életterét is egészségesebbé és élhetőbbé teheti.

About The Author

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.